SWITCH TENDA TEF1110P-8-102W 8-PORT10/100MBPS+2 GIGABIT
Cod producator: TEF1110P-8-102W
Cod intern:

369,15 Lei

In stoc furnizor Livrare prin curier
Garantie persoane fizice: 24 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
 
O transmisie de pana la 250 de metri, peste limita de sute de metri
Datorita mediului complex de monitorizare, atunci cand faceti cablare si retea este foarte des sa intampinati problema distantei inadecvate de transmisie a retelei, distanta dintre fiecare
terminal la centrul de monitorizare este diferita, unele la doar cativa metri, altele la sute de metri, in timp ce altele sunt la mai mult de kilometri. Switch-urile de monitorizare PoE seria TEF12, tehnologie exclusiva de extindere a retelei, utilizeaza perechea rasucita comuna, poate suporta transmisie de date de la 250 de metri, depasind limita de transmisie existenta de o suta de metri a perechilor rasucite.
 
 
Protectia impotriva fulgerelor 6KV
In proiectul de supraveghere real, camerele sunt adesea instalate in aer liber sau intr-o pozitie mai ridicata, ceea ce mareste probabilitatea si pentru camera, si pentru switch-ul PoE de a fi lovite de fulgere. Rezultatul este deteriorarea echipamentului sau poate duce la paralizia retelei locale (LAN).
Switch-urile din seria Tenda TEF12 au o protectie profesionala impotriva trasnetului, cu doua niveluri de protectie, impiedicand eficient puterea fulgerului, ceea ce echivaleaza cu oferirea intregului sistem de supraveghere a retelei un grad de securitate.
 
 
Sursa de alimentare PoE
Porturile 1-8 suporta standardele IEEE 802.3at si IEEE 802.3af PoE. Ofera o putere de iesire PoE de 30 W pe fiecare port si 99W pentru intregul dispozitiv.