UPS NJOY RENTON 650 USB 650VA 360W UPLI-LI065RE-CG01B
Cod producator: UPLI-LI065RE-CG01B
Cod intern:

162,90 Lei

249,90 Lei (-35 %)
Stoc epuizat
Livrare prin curier
Garantie persoane fizice: 36 luni
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
Noul UPS line-interactive Renton 650 este foarte bine integrat in stilul tau de viata mereu conectat cu tehnologia. Renton 650 ofera protectie si baterie de rezerva echipamentelor electronice pentru a preveni eficient pierderile de informatii in cazul intreruperilor accidentale ale energiei electrice.

Renton are disponibile 3 prize Schuko conectate la bateria interna, port de incarcare USB, functie Auto-restart, AVR pentru nivele de voltaj constante si unda sinusoidala simulata. In plus, indicatorulu LED  de pe butonul de pornire iti semnaleaza orice schimbare de status al UPS-ului.

Poti fii sigur ca Renton iti va proteja electronicele din casa in cele mai neasteptate situatii (furtuni, fluctuatii majore de tensiune, pana de curent) fara a provoca vreo paguba.
 
3 Prize Schuko cu protectie
Acestea sunt conectate la bateria inclusa in UPS. Protejeaza toate echipamentele electronice in situatia unei caderi de curent de durata scurta sau medie. Orice eveniment nefericit (furtuni, fluctuatii majore de tensiune, pana de curent) va trece neobservat
 
Port de incarcare USB
Un port de incarcare USB este mereu la indemana in cazul unei intreruperi de energie electrica pentru toate dispozitivele tale mobile: telefon, tableta, consola portabila etc.
 
Functie de reglare automata a voltajului (AVR)
AVR-ul este un circuit secundar proiectat pentru a mentine un nivel constant de tensiune. Acesta va elimina varfurile de inalta sau joasa tensiune produse de anomalii ale curentului electric.
 
UPS nJoy Renton 650 USB, 650VA/360W, 3 Prize Schuko cu protectie, legate la baterie, functie auto-restart, forma compacta

Caracteristici


  • General
  • Producator:nJoy
  • Nume produs:UPLI-LI065RE-CG01B