TASTATURA CANYON CND-SKB7-US WIRED GAMING BLACK 104 MECHANICAL
Cod producator: CND-SKB7-US
Cod intern: CA-640074

209,90 Lei

299,90 Lei (-30 %)
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


22 TIPURI DE ILUMINARI
În ceea ce privește designul, această tastatură este o adevărată explozie! Un buton de comandă convenabil vă permite să reglați și să programați piesele playerului media, volumul și 22 de tipuri de lumină de fundal. Această tastatură nu este doar un dispozitiv excelent pentru jocuri, ci și un decor răcoros pentru spațiul de lucru de acasă. Bucurați-vă de bătălii și obțineți experiență fantastică pentru utilizatori! Aruncați o privire asupra tastaturii dstrălucitoare în întuneric și inspirați-vă pentru sesiuni de joc de peste noapte de lungă durată.
 
 
 
108 BUTOANE FERME
Datorită mecanismului său inovator de butoane mecanice, traseului de taste optimizat și acționării rapide a declanșatorului, această tastatură mecanică vă va ajuta să câștigați ca un jucător profesionist. Tastatura are 108 taste ultra-ferme care asigură o senzație minunată și un control deosebit asupra jocului. Butoanele pot gestiona peste 60 de milioane de apasari.
 
 
COMUTATOARE MECANICE NEGRE
Întrerupătoarele mecanice roșii au o forță de acționare redusă. Acest mecanism este cea mai bună soluție pentru jucătorii cărora le place acțiunea cu o rezistență minimă. Tastele nu produc aproape niciun sunet în timp ce sunt apăsate și o apăsare mică este suficientă pentru a iniția o acțiune. Una dintre cele mai de succes tehnologii de jocuri vreodată!
 
 
RUTA CHEIE 4MM SI ACTIONARE 1.5MM
raseul cu cheie de 4 mm și acționarea de declanșare de 1,5 mm necesită forță 80 +/- 10g. Asigură un răspuns decent și o protecție de nivel superior împotriva clicurilor accidentale. Controlează-ți jocul și câștigă ca un profesionist aplicând o presiune optimă pe butoane.
 
 
TASTE DUBLA INJECTIE
Tehnologia cu injecție dublă permite crearea unei taste cheie care nu se va estompa nici nu va opri. Textura tastelor va rămâne aceeași indiferent de cât de des utilizați tastatura. Iluminarea de fundal creată folosind această tehnologie arată incredibil și funcționează foarte bine la orice nivel de iluminare din cameră.
 
NKRO ANTI-GHOSTNG AND ANTI-JAMMING
Funcția 100% anti-ghosting și anti-bruiaj oferă o experiență de joc impecabilă fără a pierde o singură apăsare de tastă. Tehnologia NKRO acceptă cât mai multe apăsări simultane de taste, după cum este necesar și asigură că apăsările de taste sunt trimise fără erori și în ordinea exactă pe măsură ce sunt apăsate.
 
TEHNOLOGIE IC DUAL CORE
Fiecare buton este echipat cu un cip Dual Core IC, unde un nucleu este responsabil pentru tehnologia NKRO anti-ghosting și anti-blocare, iar celălalt - pentru iluminarea personalizată. O opțiune excelentă pentru sesiuni lungi de jocuri!
 
BLOCAREA BUTONULUI WIN/START
Blocarea butonului „Windows / Start” asigură sesiuni de joc fără întrerupere. Având în vedere tot ce este descris mai sus, această tastatură este un instrument excelent pentru orice luptă cu care s-ar putea confrunta.
 
COTIERA DETASABILA
Bucurati-vă de jocurile preferate și stați toată noaptea! Mâinile tale nu vor obosi niciodată cu această protectie pentru mână cu aspect cool și plăcut. Dacă nu vă place să folosiți acest instrument - nu vă faceți griji, îl puteți detașa și atașa din nou cu ajutorul suprafeței sale magnetice.

 

Caracteristici


 • General
 • Producator:Canyon
 • Cod produs:CND-SKB7-US

 • Caracteristici generale
 • Tip:Cu Fir
 • Interfata PC:USB
 • Butoane customizabile:Da
 • Numar butoane:108
 • Butoane multimedia:Da

 • Caracteristici Fizice
 • Culoare:Black & Grey
 • Greutate:0.99 Kg
 • Dimensiuni: 435 x 123 x 38.5 mm
 • Altele:Lungime cablu 1.6m, iluminare LED