SteelSeries Prime Wireless Gaming Mouse S62593
Cod producator: S62593
Cod intern: AA-643359

853,70 Lei

In stoc furnizor Livrare prin curier
Garantie persoane fizice: 24 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Contacte OM Prestige
Revoluționarele contacte optico-magnetice sunt construite să reziste de 5 ori mai mult decât concurența și valorifică puterea luminii pentru a oferi timpi de răspuns extrem de rapizi.
Clicuri Precise și Uniforme
Conceput să furnizeze cele mai satisfăcătoare clicuri folosind un miez magnetic pentru a garanta că inclusiv clicul stâng sau drept cu numarul 100 de milioane este la fel de precis și rapid ca primul.
Senzor TrueMove Air pentru Gaming
Proiectat de PixArt și SteelSeries pentru a depăși concurența prin tracking real 1-la-1, 18.000 CPI, 400 IPS, accelerație 40G, plus control al înclinării care elimină mișcările nedorite cauzate de așezările în unghi, slam-urile înclinate și flick-urile rapide.
Baterie cu Performanță Ridicată
Peste 100 de ore de joc neîntrerupt la 1000Hz pentru gameplay de înaltă performanță cu o singură încărcare, si 40 de ore de joc cu doar 15 minute de încărcare rapidă.
Formă Testată în Luptă
Design-ul ușor de 80 de grame a fost dezvoltat cu aportul profesioniștilor din esport pentru confort susținut și durabilitate la cele mai ridicate niveluri de performanță.
Folosit De Campioni
Jucătorii de top din sportul electronic profesionist se bazează pe Prime pentru a câștiga cele mai intense competiții și turnee.