LOGITECH G502 HERO HIGH PERFORMANCE GAMING MOUSE 910-005470
Cod producator: 910-005470
Cod intern: LO-640515

466,65 Lei

In stoc furnizor Livrare prin curier
Garantie persoane fizice: 24 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
 

SENZOR HERO 25K
HERO 25K este cel mai precis senzor de jocuri de până acum, cu o precizie de ultimă generație și o arhitectură de tip ground-up. Cu cea mai rapidă rată de procesare a cadrelor de până acum, HERO este capabil de 400+ IPS în intervalul 100 - 25.600 DPI, cu zero netezire, filtrare sau accelerare. HERO 25K atinge o precizie la nivel de competiție și cea mai consistentă capacitate de reacție de până acum. Asigurați-vă că puteți personaliza și regla setările DPI cu ajutorul Logitech G HUB.
 


11 butoane programabile
Utilizati software-ul Logitech Gaming pentru a programa comenzile si macrocomenzile dvs. preferate fiecaruia dintre cele 11 butoane. Salvati pana la 5 profiluri diferite direct pe mouse pentru a va lua setarile cu dvs. oriunde.


Greutate customizabila
Cinci greutati de 3,6g sunt livrate cu G502 HERO si sunt configurabile intr-o varietate de configuratii personalizabile. Experimentati alinierea si echilibrul pentru a gasi locul dulce pentru a optimiza performanta jocului.


Detalii despre joc
In plus fata de caracteristicile de performanta si personalizare, multe detalii au fost concepute si concepute cu grija. Butoane primare cu comutatoare mecanica cu o valoare nominala de 50 de milioane de clicuri.

Tehnologie Lightsync
Tehnologia Logitech G LIGHTSYNC iti ofera iluminare RGB personalizabila care se poate sincroniza si cu celelalte dispozitive Logitech.


Butoane cu switch-uri mecanice
Butoanele primare sunt construite cu un sistem de tensiune care iti ofera confort si raspuns super rapid la fiecare click, ca sa nu pierzi nicio secunda din drumul spre victorie!