MICROFON TRUST GXT 252 EMITA PLUS STREAMING 22400
Cod producator: 22400
Cod intern: TU-640212

422,33 Lei

Stoc epuizat
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produsIndiferent daca faceti streaming pe YouTube, Twitch, Facebook sau va ocupati de vlogging sau podcast, inregistrati voice-over sau muzica acustica, sigur doriti ca sunetul sa fie de un nivel profesional. Acest microfon USB de studio profesional cu brat reglabil si model de inregistrare cardioid este perfect pentru toate sunetele dvs. Faceti-va vocea auzita!
 
 
Inregistrare de tip cardioid

Modelul de inregistrare de tip cardioid colecteaza sunetul din fata microfonului, iar sunetele mediului inconjurator nu se vor auzi. Astfel, sunetul inregistrarii va fi focalizat pentru reproducerea profunda si clara a sunetului pe care o urmariti.
 
Uimitor de stabil

Atasati ferm si cu usurinta microfonul cu ajutorul clemei reglabile de montare pe birou: asigurati-va ca microfonul este intotdeauna in pozitia perfecta pentru o inregistrare stabila. Amortizorul de socuri impiedica deplasarea vibratiilor pe suportul microfonului. Orice soc mic, de distragere, va fi absorbit, permitand ascultatorilor sa se concentreze in totalitate pe vocea dvs. Pentru o stabilitate portabila si mai mare, puteti folosi trepiedul inclus.
 
Sunete explozive

Petreceti mult timp cu editarea inregistrarilor pentru a minimaliza sunetele ocluzive (ca cele de P sau B) sau pocniturile? Cu ajutorul pop-filtrului mare integrat, cu ecranare dubla, veti avea o calitate imbunatatita a discursului. Acest filtru asigura sunetul profesional al inregistrarilor, fara a fi nevoie de editare excesiva. Cu GXT 252+, veti putea transmite jocul dvs. perfect, cu un sunet excelent.
 
Conectati si cantati

Microfonul Emita Plus dispune de o conexiune USB. Conectati pur si simplu cablul USB de 2,00 m si va functiona instantaneu pe orice PC sau laptop.