SSD PLEXTOR 128GB 2.5' TLC SATA3 PX-128S3C
Cod producator: PX-128S3C
Cod intern: AA-686672

Acest produs nu mai face parte din oferta PCFun.

Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
O imbunatatire completa pentru experienta dumneavoastra in e-soirts, seria M8Pe suporta interfata de mare viteza a noii generatii PCIe Gen3 x4. Alimentat de cel mai recent protocol NVMe, M8Pe se mandreste cu performantele extreme cu viteze secventiale de citire de pana la 2500 MB/s si de scriere de pana la 1400 MB/s si pana la 270000 IOPS citire si 150000 IOPS scriere. Pana si jocurile care necesita operatii de scriere/citire masive si procesare grafica intensa, livreaza cea mai fina experienta de gaming cu ajutorul infrastructurii sale performante optimizata pentru eSports.
 
 
 
 
Calitate a designului la nivel de eSports - solzi pentru racire de inalta performanta, cu gandul la gameri
Sa ramana calm si racoros in timpul sesiunilor de gaming intense este extrem de important. Solzii de racire profesionali ai M8Pe au un efect impresionant impreuna cu designul fluxului de aer de mare eficienta al sau, imprastiind orice grija a temperaturii inalte care poate compromite performantele sistemului.
 
 
 
 
 
Calitatea superioara a Plextor
Toate SSD-urile Plextor parcurg inspectii riguroase cu cele mai avansate echipamente de testare SSD din lume; nicio singura eroare sau greseala nu sunt permise (Zero error) in scopul de a oferi utilizatorilor cel mai inalt nivel de calitate si stabilitate. Prin simularea profesionala a conditiilor de scriere/citire actuale, seria M8Pe, ca toate SSD-urile Plextor, ofera MTBF de pana la 2.4 milioane ore , imbunatatind semificativ fiabilitatea pe termen lung si asigurand securitatea datelor valoroase.
 
 
 
 
 
 
TrueSpeed
Tehnologia TrueSpeed mentine performanta SSD pe termen lung la viteze ca noi dupa perioade de folosire si cand SSD-ul este aproape full.
 
 
 
TrueProtect
Tehnologia TrueProtection este un mecanism multi-layer de verificare a erorilor executat automat de firmware. Prin angajarea capabilitatii ECC de corectare a erorilor, poate corecta pana la 128 biti de erori random; coroborat cu mecanismul de depanare in timp real exclusiv Plexor si capabilitatea de auto-testare a Flash, TrueProtect mentine accesul fara erori al datelor.
 
 
 

 

Caracteristici


  • General
  • Producator:Plextor
  • Cod produs: PX-128S3C

  • Specificatii Tehnice
  • Tip:SSD
  • Capacitate SSD:128 GB
  • Tip SSD:Intern
  • Format:2.5 inch
  • Interfata:SATA-III