PLACA VIDEO PALIT RTX2060 SUPER GAMINGPRO OC 8GB GDDR6 256BIT
Cod producator: NE6206SS19P2-1062A
Cod intern:

2.199,00 Lei

In stoc furnizor
Garantie persoane fizice: 36 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produsDrMOS


DrMOS, initial disponibil numai pentru procesoare de servere high-end, este disponibil acum in toata gloria sa in urmatoarea generatie de placi grafice Palit. DrMOS ofera circuite de curent inalt, functionare cu zgomot redus si reducerea eficienta a generarii de caldura.
 

   

Dual Fan


Un design Dual-fan ofera dublu performanta de racire si combinat cu ventilatoarele inteligente 9CM-9CM, caldura este indepartata efectiv din locurile incinse.

   
 


Ray-tracing in timp real in jocuri


Ray-tracingul este solutia ideala pentru iluminare, reflexii si umbre autentice, oferind un nivel de realism cu mult peste ce este posibil utilizand tehnicile de afisare traditionale. NVIDIA Turing este primul procesor grafic cu ray-tracing in timp real.

 

Arhitectura NVIDIA Turing


Aceasta arhitectura revolutionara combinata cu noua platforma, GeForce RTX, imbina ray-tracingul in timp real, inteligenta artificiala si shadingul programabil. Nu ai mai vazut jocurile asa pana acum.
 

 

Performanta


Procesoarele grafice de gaming GeForce RTX vin cu memorie GDDR6 de ultima generatie, compatibilitate cu functiile DirectX 12 si multe altele. Aceasta este grafica reinventata.

 

Tehnologii inovatoare pentru gaming


Obtine cele mai recente tehnologii NVIDIA GameWorks pentru o afisare fluenta a jocurilor, experiente cinematice si captura revolutionara a imaginilor la 360 de grade, chiar si in realitatea virtuala. In plus, beneficiaza de performanta necesara pentru a controla cele mai recente monitoare, inclusiv VR, ultra rezolutii si monitoare multiple

 

VR Ready


Experimenteaza performanta VR de generatie urmatoare, cea mai redusa latenta si compatibilitatea plug-and-play cu cele mai importante marci de VR - cu tehnologiile NVIDIA VRWorks. Efectele VR audio, fizice si haptice iti permit sa auzi si sa simti fiecare moment.

 

Drivere Game Ready


Beneficiaza de cele mai inalte niveluri de performanta si cea mai clara experienta posibila, chiar din momentul in care incepi sa joci.

Placa video Palit RTX2060 Super GamingPro OC 8GB, Memory: 8GB GDDR6 ,Mem.Interface: 256-bits, Graphics clock: 1470 MHz, Boost clock: 1710 MHz,Memory clock: 14 Gbps, RTX-OPS: 42T, CUDA Cores: 2176, Memory Bandwidth:448 GB/sec, Bus: PCI-E 3.0 x16, 1x HDMI 2.0b, 3x D isplayPort 1.4.