SOUNDBAR PHILIPS 300W RMS, SUBWOOFER WIRELESS 3.1, BLUETOOTH, BLACK TAB8805/10
Cod producator: TAB8805/10
Cod intern: PH-600155

2.799,00 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 12 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Soundbar inteligent. Experienta cinematografica impresionata.
 
Acest soundbar aduce 300 W de sunet bogat indiferent ce vizionezi sau ce asculti. 3.1 canalele umplu orice incapere cu coloane sonore fascinante, efecte rasunatoare si dialog extrem de clar. Subwooferul wireless adauga impact fiecarei explozii si fiecarui ritm.
 
 
Dolby Atmos. Intensifica emotia.
Intensifica dramatismul indiferent ce vizionezi. Acest soundbar compatibil cu Dolby Atmos reproduce profunzimea, precum si inaltimea, creand un sunet surround tridimensional virtual care se propaga deasupra si in jurul tau.
 
Play-Fi. De la sunet in mai multe camere la sunet surround
Compatibilitatea usoara cu Play-Fi va face din acest soundbar vedeta sistemului pentru mai multe camere. Poti sincroniza boxe compatibile Play-Fi pentru sunet in mai multe camere sau poti chiar crea un veritabil sistem de sunet surround – toate acestea prin aplicatia Philips Sound sau aplicatia Play-Fi.
 
 
Conecteaza usor la sursele favorite
Pentru muzica, Spotify Connect iti permite sa transmiti semnal de cea mai buna calitate de pe Spotify, prin Wi-Fi. De asemenea, poti reda liste de melodii cu sunet de inalta rezolutie de pe dispozitivul mobil prin Apple AirPlay 2 sau Bluetooth. Pentru filme si jocuri, 4K pass-through iti permite sa conectezi sursele video 4K HDR fara nicio pierdere de rezolutie.
 
HDMI eARC. Bucura-te de cele mai recente formate de sunet surround.
Nu pierde nimic din mixaj cand esti cufundat in actiune. Acest soundbar este compatibil cu HDMI eARC, o conexiune de mare viteza care iti ofera efectul maxim al formatelor audio avansate, precum Dolby Atmos. Soundbarul dispune totodata de doua intrari HDMI.
 
Se conecteaza la dispozitivele tale preferate cu asistent vocal
Solicita dispozitivelor compatibile cu Alexa sau oricarui dispozitiv cu Asistent Google sa redea muzica pe soundbar. Preferi Siri? Acest soundbar functioneaza cu Apple AirPlay 2, astfel ca poti folosi si acest asistent. Da muzica mai tare. Omite melodii. Totul cu mainile complet libere.
 
 
Design geometric distinct. Amplasare usoara.
Designul geometric distinct are o inaltime redusa, facand acest soundbar usor de instalat sub sau langa televizor. Suporturile de perete incluse iti ofera mai multe optiuni, iar subwooferul wireless puternic arata excelent autonom.