SOUNDBAR HORIZON HORIZON 5.1.2 DOLBY ATMO 380W HAV-H8700
Cod producator: HAV-H8700
Cod intern: HZ-600015

3.253,45 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 12 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Te-ai intrebat vreodata cat de important e sunetul in viata de zi cu zi? Asculta…
 
Sunetul nu este doar despre vibratii care trec prin materie, ci despre undele care ating direct spiritul uman, fara limbaj sau teorii. Pentru ca tu sa traiesti fiecare zi la superlativ, desavarsim imaginea cu o linie audio perfect pregatita pentru tine.  
 
 
Paseste in interiorul actiunii cu sunet patrunzator.
 
Paseste intr-o noua lume a sunetului impreuna cu Dolby Atmos®. Un salt inainte de la sunetul surround, Dolby Atmos te transpune dintr-un moment obisnuit intr-o experienta extraordinara cu sunet in miscare care umple incaperea si si te invaluie. Te vei simti in mijlocul actiunii, in timp ce sunetele oamenilor, locurilor, obiectelor si muzica prind viata cu un realism care iti taie rasuflarea si umple intreg spatiul. Captivant si emotiv, Dolby Atmos este sunetul pe care il poti simti – sunet care creeaza o experienta puternica de divertisment.
 
Sunet care te invaluie. Pentru o experienta cinematografica absoluta.
 
Sunet mai realist, efecte cu adevarat captivante. Insufleteste filmele si bucura-te de un sunet bogat, puternic, de 380W RMS, in armonie perfecta cu nevoile si dorintele tale.
 
 
Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth 4.2, a porturilor HDMI (ARC), USB, AUX, COAXIAL si OPTIC, si a subwoofer-ului wireless, ai parte de o conectare rapida, mai simpla ca niciodata.
 
 
Prin difuzoarele dispuse pe lateralele si partea de sus a soundbar-ului, sunetul este proiectat catre peretii si tavanul incaperii, iar apoi se reflecta in jos, respectiv inapoi catre ascultator pentru a oferi o experienta 360°.
 
Subwoofer Wireless
 
Uita de cabluri si pozitioneaza-ti subwoofer-ul in locul cel mai potrivit pentru acustica spatiului tau. Nivelul de bass al subwoofer-ului poate fi configurat individual de cel al soundbar-ului. Conexiunea dintre soundbar si subwoofer-ul wireless se realizeaza prin apasarea unui singur buton.
 
 
Control absolut. Sunet pentru orice nevoie.
Cu ajutorul telecomenzii sistemului ACUSTICO HAV-H8700 cu tehnologie Dolby Atmos poti controla fiecare aspect aspect al sunetului redat:
 • Regleaza nivelul de BASS sau TREBLE din butoanele dedicate ale telecomenzii
 • Alege din cele 5 moduri presetate ale egalizatorului: NIGHT, MOVIE, MUSIC, NEWS sau SPORT.
 • Control individual al nivelului de bass pentru subwoofer prin optiunea SUB VOL.
 • Datorita varietatii porturilor oferite de sistem, poti conecta mai multe dispozitive (laptop, smartphone, consola, televizor etc.) si poti trece usor de la unul la altul cu ajutorul optiunii SOURCE
 
 
Alte Beneficii Dolby Atmos:
 
 • Audio imersiv care plaseaza si muta cu precizie sunetul in jurul spatiului tridimensional pentru a oferi un adevarat salt inainte in comparatie cu sunetul stereo.
 • Sunetul care te cuprinde creeaza o experienta mai plina, mai imersiva, care te plaseaza in interiorul actiunii.
 • Amplasarea sunetului si miscarea deasupra si in jurul tau aduce divertismentul la viata.
 • Calitatea sunetului impresionant ofera claritate, detaliu si profunzime impresionante.
 • Nuante realiste ofera sunetelor individuale propriile caracteristici unice - mari sau mici, zgomotos sau linstit, concentrate sau difuze - pentru a se potrivi mai indeaproape cu experienta dumneavoastra de sunete din lumea reala.
 • Discursul redat clar va ajuta sa auziti fiecare cuvant de dialog si fiecare subtilitate de exprimare.
 • O mai mare convenienta potrivit stilului tau, cu o experienta sonora imersiva care necesita mai putine componente, mai putine cabluri si un timp mai mic de configurare decat un sistem home theater traditional.
*Dolby, Dolby Atmos, si simbolul double-D sunt marci inregistrate ale Dolby Laboratories © 2018 Dolby Laboratories, Inc. Toate drepturile rezervate.