CASTI PHILIPS TRUE WIRELESS IN-EAR BLACK SHB2515BK/10
Cod producator: SHB2515BK/10
Cod intern: PH-640005

Acest produs nu mai face parte din oferta PCFun.

Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Melodie după melodie, după melodie
Fii liber. Aceste căşti intraauriculare true wireless oferă un timp colosal de redare de 100 de ore, mulţumită tocului de încărcare portabil. Bucură-te de un sunet grozav, melodie după melodie, dar şi de acces direct la asistentul virtual al telefonului tău. A spus cineva călătorie?
 
Cu tocul ai parte de până la 110 ore de redare sau de convorbiri
Porneşte la drum cu mai multe sesiuni de încărcare. Optează pentru un toc de încărcare complet alimentat şi ai parte de până la 110 ore de redare. O încărcare în toc durează aproximativ 1,5 ore şi îţi oferă 5 ore de redare sau convorbiri.
 

 
Toc de încărcare portabil cu baterie de 3350 mAH încorporată
Nu rămâi niciodată fără energie. Tocul de încărcare cu baterie de 3350 mAH încorporată nu încarcă doar căştile, ci şi telefonul. Conectează-ţi dispozitivul inteligent la toc prin portul USB.
 

Suporturi moi şi cauciucate în formă de aripă. Sigure şi confortabileGraţie designului comod şi uşor, poţi să dai un impuls muzicii în confort real. Suporturile moi şi cauciucate în formă de aripă se fixează în siguranţă sub pliul urechii exterioare. Capacele auriculare interschimbabile din cauciuc îţi permit o potrivire intraauriculară perfectă, creând o etanşare strânsă, astfel încât să nu pierzi niciun sunet.

 

 

Difuzoare acustice din neodim de 6 mm. Sunet excelent, bas puternic

Difuzoarele acustice din neodim de 6 mm îţi oferă sunet excelent şi bas puternic. Tubul acustic de formă ovală maximizează izolarea pasivă a zgomotului. Modul mono îţi dă posibilitatea de a lăsa o ureche descoperită când vrei să rămâi la curent cu ce se întâmplă în jur.

 

Microfon încorporat cu anularea ecoului pentru sunet clar

Spuneţi adio acelor ecouri enervante când vorbiţi la telefon. Cu tehnologia noastră de anulare a ecoului acustic, aveţi parte întotdeauna de o conexiune clară, neperturbată.

Caracteristici


  • General
  • Producator:PHILIPS

  • Caracteristici generale
  • Conectare:Bluetooth
  • Interfata:microUSB
  • Tip casca:In-Ear
  • Microfon:Da
  • Altele:116 g; Izolare zgomot