MONITOR LED DELL E2221HN 21.5' FHD 5MS BLACK E2221HN-05
Cod producator: E2221HN-05
Cod intern: DL-650557

778,31 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 36 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Toate elementele esentiale si nu numai
 
Maximizati-va spatiul de lucru: profilul subtire1 si gestionarea imbunatatita a cablurilor creeaza o amprenta mai mica, pentru un birou curat, fara dezordine.
Vizualizari imbunatatite: rezolutia Full HD este ideala pentru activitatile de zi cu zi, in timp ce tehnologia ComfortView2 este pregatita pentru perioade extinse de vizualizare. Reduce emisiile daunatoare de lumina albastra.3
Conexiuni versatile: monitoarele din seria E accepta sisteme noi si vechi, cu optiuni de conectivitate convenabile, cum ar fi porturile VGA si HDMI. Spatiul dvs. de lucru va fi complet personalizat pentru necesitatile dvs.
Se adapteaza cerintelor dvs.: personalizati-va spatiul de lucru cu suporturi compatibile VESA.
 
Dell Display Manager imbunatatit
Productivitate la orice nivel: caracteristica Easy Arrange din Dell Display Manager4 (DDM) va permite sa afisati rapid si sa vizualizati aplicatiile una langa alta, pe unul sau mai multe ecrane conectate, pentru mai multa eficienta de multitasking. Iar cu DDM imbunatatit, veti obtine si mai multe aspecte prestabilite.
Tranzitii fara probleme: caracteristica de restaurare automata retine unde ati ramas, astfel incat aplicatiile sa revina in locul in care le-ati lasat, chiar si dupa ce v-ati deconectat.
Secretul comoditatii: tastele de comenzi rapide va pot economisi si mai mult timp, permitandu-va sa configurati cu usurinta setarile de administrare a afisajului, astfel incat sa puteti lucra mai rapid.
Mai multe moduri de gestionare: rapoartele de gestionare a activelor le permit administratorilor IT sa captureze si sa urmareasca rapid informatiile despre monitoare si sa configureze simultan mai multe monitoare, printr-o singura configuratie.
 
 
Gandire ecologica: pentru prezent si viitor
Standarde de mediu: acest monitor respecta cele mai recente standarde de reglementare si de mediu, cum ar fi EnergyStar®5si TCO.
Ambalaj ecologic: pentru a reduce impactul productiei asupra mediului inconjurator, acest monitor este livrat in ambalaje fara polistiren, iar ambalajul este fabricat in proportie de minimum 75 % din carton reciclat.
Conservarea consumului de energie: economisiti energie atunci cand monitorul nu este utilizat cu PowerNap2, o caracteristica ce scade luminozitatea sau pune monitorul in stare de repaus atunci cand nu este in uz.
 

Caracteristici


  • General
  • Producator:Dell
  • Cod produs: E2221HN-05

  • Ecran
  • Tip monitor:LED
  • Diagonala:21.5 inch
  • Rezolutie:FullHD