MONITOR AOC LED 27' FHD BLACK 27V2Q
Cod producator: 27V2Q
Cod intern: AA-651711

1.029,33 Lei

1.181,74 Lei (-13 %)
In stoc furnizor Livrare prin curier
Garantie persoane fizice: 36 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
Monitorul se poate conecta la orice calculator de acasa oferind performante excelente si imagini clare. Dispunand de un panou IPS, culorile sunt naturale, unghiurile de vizualizare sunt largi. Timpul rapid de raspuns elimina neclaritatile, pentru a oferii secvente fluide de actiune in timpul jocurilor. Acest ecran versatil satisface nevoile utilizatorilor de acasa dar poate fi folosit si la birou sau poate fi pus pe un perete datorita compatibilitatii cu standardul VESA.
 
Panoul IPS
Indiferent daca vizionati fotografii, videoclipuri, un aspect al unei reviste in InDesign sau jucati jocul preferat - dorim ca tot continutul dvs. sa arate excelent din orice unghi il vedeti. De aceea, acest afisaj vine cu un panou IPS avansat, care produce culori stralucitoare si ofera unghiuri largi de vizualizare. In acest fel, imaginile arata intotdeauna excelente si precise, indiferent de unghiul pe care il priviti pe ecran - sau prietenii si colegii dvs. care stau langa dvs.
 
 
Design subtire
Designurile subtiri aduc aspecte pozitive imense: In primul rand, ecranele subtiri arata foarte elegant, mai ales in spatiile publice, chiar si atunci cand sunt vazute din spate sau laterale. De asemenea, este nevoie de mai putin spatiu pe birou.
 
 
FreeSync
Jocuri ocazional? AOC ofera un joc lin cu tehnologia FreeSync de la AMD, care potriveste framerate-ul GPU-ului dvs. cu rata de reimprospatare a monitorului, eliminand intarzierea de intrare, ruptura ecranului si intreruperile. Alegand AOC, nu veti ramane in spatele inovatiilor.
 
 
Design fara margini
In afara de aspectul modern si atractiv, design-urile fara rame permit configurari multiple pentru monitoare. Cursorul / ferestrele dvs. nu se vor mai pierde in abisul intunecat dintre monitoare, atunci cand multe afisaje sunt plasate una langa alta.