LAPTOP DELL XPS 17 9700 I7-10750H 17' UHD+ TOUCH XPS9700I7T322NWP
Cod producator: XPS9700I7T322NWP
Cod intern: DL-675653

17.099,00 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 36 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
Sistem de operare
Cu Windows 10 Pro – beneficiaţi de cea mai bună combinaţie între caracteristicile Windows care vă sunt deja familiare şi noile îmbunătăţiri pe care le veţi îndrăgi.
 
imagine produs
 
Creati cu putere colosală
Simtiti puterea: procesoarele Intel® Core™ de înaltă performantă, din a 10-a generatie, si placa grafică NVIDIA® alimentează cele mai intense activităti creative.

Creativitate de calibru desktop într-un laptop: plin de performante uimitoare, de obicei disponibile numai pentru desktopuri, procesoarele Intel® Core™ din a 10-a generatie aduc creativitatea de calibru desktop pe laptopul dvs. Cu procesoare de până la i7, cu 8 nuclee si 16 fire, procesoarele Intel® Core™ din a 10-a generatie vă ajută să vă captati, să vă editati si să vă partajati creatiile mai rapid ca oricând. Conceput pentru performantă si portabilitate, astfel încât să puteti merge oriunde vă duce viziunea.

Creati continut de generatie următoare: XPS 17 cu GPU GeForce RTX are functie de trasare a razelor, inteligentă artificială si hardware video pentru crearea de continut de generatie următoare. Nucleele dedicate pentru trasarea razelor redau scene frumoase, cu iluminare, umbre si reflexii exacte. Nucleele dedicate bazate pe inteligenta artificială sunt folosite pentru activităti creative repetitive, care consumă timp, cum ar fi resincronizarea video, îmbunătătirea imaginii, potrivirea culorilor, etichetarea fetei si transferul de stiluri. Iar hardware-ul video dedicat permite codificarea si decodarea rapidă, de înaltă calitate, pentru editare video si redare în flux live.

Viteză si memorie: gestionati sarcinile de lucru intense cu ajutorul memoriei de până la 64 GB si cu wireless de până la 3 ori mai rapid cu Killer™ AX1650 construite pe chipset Intel WiFi6.

Design termic avansat: XPS 17 oferă performantă fără precedent într-un factor de formă incredibil de subtire. Placa grafică separată optională are un număr unic de ventilatoare cu iesiri duale opuse, care măresc fluxul de aer de ventilare cu aproximativ 30 % si conduc fluxul de aer de răcire în ambele directii, având drept rezultat un flux de aer mai mare si temperaturi îmbunătătite ale pielii1. Dezvoltarea de către Dell a ventilatorului cu iesiri duale opuse a avut ca rezultat mai multe solicitări de brevete si emiterea a cel putin un brevet. O cameră de vapori masivă se întinde pe întreaga lătime a laptopului, oferind o capacitate si mai mare de disipare a căldurii, ajutându-vă să păstrati laptopul rece si să obtineti o putere turbo mai mare
 
imagine produs
 
Creati cu culori
Ecran uimitor: Afisajul InfinityEdge redefinit permite plasarea optimă a camerei si un afisaj de 16:10 cu o vizualizare uimitoare, fără borduri. În plus, cu 921k mai multi pixeli pe UHD+, veti fi mai productiv ca oricând.

Afisaj de neegalat: profitati la maximum de gama dinamică superioară a continutului HDR cu tehnologia Dolby Vision™, pentru a reda culori nemaivăzute pe afisajele SDR ale PC-urilor. Tehnologia Dolby Vision oferă accente de până la 40 de ori mai luminoase si nuante de negru de până la 10 ori mai întunecate. În plus, afisajul uimitor DisplayHDR™ de 500 niti cu certificare VESA de pe ecranul optional 4K+ permite peste 16.000.000 de culori, cu o profunzime si o dimensiune mai mare ca oricând.

Vedeti fiecare detaliu: afisajul optional tactil cu rezolutie Ultra HD+ 4K (3840x2400) oferă precizie absolută pentru toate necesitătile dvs. de calcul. Vedeti detaliile fiecărui pixel din fotografii fără să măriti sau vedeti mai mult continut în timp ce navigati pe web.

Culoare care iese în evidentă: echipat cu o gamă cromatică Adobe RGB de 100 % si DCI-P3 de 94 %, ecranul oferă culori saturate, în timp ce un raport de contrast de 1650:1 vă permite să vedeti cele mai strălucitoare zone luminoase si cele mai întunecate zone obscure. Iar luminozitatea de 500 niti oferă mai multă claritate în lumină strălucitoare, cum ar fi în aer liber, în timp ce un strat antireflex de 0,65 % opreste reflexiile ecranului strălucitor.

Relaxant pentru ochi: afisajul Eyesafe® reduce lumina albastră dăunătoare si mentine culoarea vie. Este primul ecran care gestionează inteligent energia luminoasă si sursa, reducând în mod selectiv lumina albastră dăunătoare si dispersând-o în spectrul de lumină.
 
imagine produs
 
Dimensiuni uimitoare
Uimitorul afisaj InfinityEdge uimitor cu patru laturi permite un raport ecran/corp excelent (93,7 %) si un ecran de 17ʺ într-un factor de formă de 15ʺ. De fapt, este mai mic decât 48 % dintre laptopurile de 15ʺ2.
 
imagine produs
 
Creator Edition: extindeti posibilitătile
Toate sistemele XPS 17 cu insigna Creator Edition sunt complet echipate cu instrumentele creative de care aveti nevoie pentru a face ca magia să se întâmple mai rapid si mai bine, astfel încât arta dvs. să poată forta limitele.

Descătusati puterea de a crea: cu cel mai recent procesor Intel® i7 din a 10-a generatie, cu 8 nuclee si 16 fire, puteti aborda cele mai solicitante sarcini de lucru un timp si mai îndelungat.

Multitasking fără efort: beneficiati de performanta fluidă a filtrului Adobe cu memorie de până la 64 GB.

Rezultate mai rapide: randarea de imagini si videoclipuri de înaltă rezolutie este accelerată cu ajutorul plăcii grafice NVIDIA® din clasa de performantă.

Fiabilitate pe care o puteti conta: conceput si validat pentru crearea de continut în cadrul programului RTX Studio de la NVIDIA si sustinut de drivere NVIDIA Studio, sistemul XPS 17 a fost supus unor teste extinse, folosindu-se aplicatii importante pentru creare de continut, pentru a vă oferi performanta si fiabilitatea de care aveti nevoie ca să creati cu viteza imaginatiei.

Culori vibrante: afisajul Adobe RGB de 100 % vă permite să vă editati fotografiile cu încredere în culori.

Capacitate de stocare infinită: Stocarea flash masivă oferă spatiu suficient pentru videoclipuri, grafică sau designuri.

Configuratie minimă recomandată: procesoare i5, 16 GB, 512 GB (pentru videografie sau pentru designul grafic se recomandă placă grafică dedicată).
 
imagine produs
 
Măiestrie uluitoare
Productie de precizie: toată incinta este sculptată printr-un proces de prelucrare CNC (control numeric computerizat). Șasiul din aluminiu produs automat, cu înaltă precizie, creează un design elegant, cu o calitate superioară a constructiei, mai puternică si mai rigidă decât magneziul sau plasticul.

Răcoros si usor: suportul pentru mâini din fibră de carbon inspirată din industria aerospatială permite o rezistentă maximă si o greutate minimă.

Ecran superior: cea mai recentă sticlă Corning® Gorilla® 6 este puternică si rezistentă la impact si la zgârieturi.

Laturi diamantate: anodizarea asigură o suprafată superioară, rezistentă la zgârieturi, dar aici marginile sunt acoperite a doua oară pentru a preveni si mai mult deteriorarea cauzată de conectarea si deconectarea continuă a perifericelor. Utilizarea acestui finisaj pe metal asigură culoarea perfectă fără utilizarea vopselei, care se poate desprinde pe alocuri în timp.

Cele mai fine detalii: siglele încrustate din inox sunt tăiate cu laser dintr-o coală de otel inoxidabil si apoi introduse manual în spatiile tăiate automat în relief.

Caracteristici esentiale superioare: elemente precum afisajul, tastele si touchpadul sunt tot mai mari, pentru o experientă de utilizare mai usoară si mai optimizată. XPS are un afisaj masiv, un touchpad mare si confortabil si o tastatură cu retroiluminare fără cadru, taste mari pentru productivitate maximă.

Mai usor de deschis: noua balama cu încuietoare dublă prin apăsare este proiectată să maximizeze raportul ecran/corp si să permită designul InfinityEdge cu patru laturi. Noul design al balamalelor facilitează deschiderea si păstrează stabilitatea atunci când utilizati ecranul tactil.

Constructie revolutionară a camerei web: noua cameră web XPS 17 este mică (doar 2,25 mm) si de asemenea mai bună. Un nou obiectiv cu 4 elemente utilizează mai multe elemente decât o cameră web tipică, pentru a asigura o imagine video clară în tot cadrul, iar reducerea temporală a zgomotului grafic utilizează o tehnologie avansată, îmbunătătind în mod semnificativ calitatea video, mai ales în conditii de iluminare redusă. La final, obiectivul este asamblat cu masini extrem de precise, pentru a se asigura focalizarea în toate zonele imaginii.
 
imagine produs
 
Lăsati-vă captivat de sunet
Seriozitate când vine vorba de sunet: Seriozitate când vine vorba de sunet: extindeti sunetul într-un spectru sonor 3D captivant cu designul nostru cu patru boxe si Waves Nx® 3D Audio pentru boxe. Orice muzică, film sau joc este redat cu profunzime si o amploare care pare să sfideze legile fizicii. XPS 17 este primul laptop dotat cu Waves Nx® 3D Audio pentru boxele reglate de producătorul cu multiple premii Grammy®, Jack Joseph Puig.3

Verificare microfon: microfoanele montate în partea de sus asigură o experientă audio mai bună în apelurile de conferintă Skype si pentru Cortana pe arie largă, permitându-vă să vorbiti cu laptopul de la o distantă de până la 4 m (14 ft).
 
imagine produs
 
Gata de lucru odată cu dvs.
Începeti imediat: senzorul de capac încorporat vă permite să deschideti capacul si să porniti în câteva milisecunde, indiferent de starea de alimentare în care vă aflati.

Parola sunteti chiar dvs.: alegeti dintre două modalităti securizate si personalizate de conectare. Treziti-vă sistemul cu Windows Hello, când camera cu infrarosu vă recunoaste fata si deblochează XPS prin intermediul tehnologiei de recunoastere facială securizată. Cititorul de amprente integrat în butonul de pornire vă permite să vă conectati cu o singură atingere.

Usor la drum: nici nu se pune problema să sacrificăm elementele esentiale pentru un corp mai subtire. Cu patru porturi Thunderbolt™ 3, conectare cu un singur cablu pentru statia de andocare Dell, mufă pentru căsti si slot pentru card SD complet, vă puteti baza pe conectivitatea de mare viteză, flexibilitatea alimentării si transferul fisierelor de pe camera foto atunci când sunteti în deplasare.
Construit pentru mediul profesional.
 
imagine produs
 
Securitate de cea mai înaltă clasă, cu solutii de securitate la nivel de terminal de vârf în domeniu, care includ protectia sistemului BIOS, criptarea datelor, autentificare avansată si optiuni de protectie de generatie următoare împotriva programelor malware.
 • Protejati datele de pe mai multe terminale cu ajutorul solutiei Dell Data Protection | Criptare. Această solutie instalată din fabrică le permite administratorilor IT să gestioneze de la distantă politicile de criptare, pentru ca reglementările să fie respectate cu usurintă imediat după despachetare. Disponibile doar pentru sistemul de operare Windows.
 • Suita Dell Data Protection | Endpoint Security pentru întreprinderi4 include preîntâmpinarea atacurilor avansate, criptare si autentificare din clasa pentru întreprinderi si opreste malware-ul înainte să poată rula. În plus, testele arată că protectia noastră are o eficientă de 99 % împotriva atacurilor comparativ cu solutiile antivirus de vârf traditionale, care reusesc să depisteze, în medie, 50 % dintre aceleasi atacuri.
Disponibile doar pentru sistemul de operare Windows.
 
imagine produs
 
Cel mai flexibil sistem XPS din lume permite personalului IT să modifice setările BIOS si să configureze sistemele cu flexibilitatea extinsă de care are nevoie compania dvs.
 • Compatibilitate cu suita Dell Client Command – instrumente gratuite care contribuie la automatizarea si optimizarea implementării, monitorizării si actualizării sistemelor în mediile IT complexe
 • Instalată din fabrică, solutia Dell Command | Update elimină căutarea cronofagă a tastelor, minimizând totodată întreruperile sistemului.
 • Simplificati implementările cu cicluri lungi de viată utilizând serviciile Dell de configurare si implementare si serviciile Dell pentru imagini.
Disponibile doar pentru sistemul de operare Windows
 
imagine produs
 
Protectie ecologică
Salvăm mările:
premiate în cadrul CES® 2018 pentru cea mai bună inovatie, tăvile noastre de ambalare de culoare neagră nu sunt pur si simplu reciclate. 25 % din materiale sunt mase plastice colectate din zonele de coastă ale oceanelor, iar restul de 75 % sunt alte mase plastice reciclate.

Consum eficient de energie: modelul XPS 17 are certificare ENERGY STAR®.

Materiale mai sigure: nu contine materiale precum cadmiu, plumb, mercur si anumiti ftalati, având calificativ EPEAT®, si este lipsit de substante ignifuge pe bază de brom (BFR) si PVC.

Posibilitate de reciclare: 90 % dintre componentele laptopului pot fi usor reciclate.
 
imagine produs
 
Unificati-vă dispozitivele cu Dell Mobile Connect
Integrare perfectă între PC si smartphone:
accesati mai multe dispozitive fără a vă împărti atentia. Dell Mobile Connect vă asociază smartphone-ul iOS sau Android cu laptopul.

Limitarea întreruperilor: prin intermediul Dell Mobile Connect, puteti să efectuati apeluri, să trimiteti mesaje SMS, să primiti notificări si chiar să oglinditi telefonul pe PC pentru a interactiona cu toate aplicatiile preferate.

Confidentialitate perfect protejată: telefonul se conectează la PC prin conexiunea securizată, punct la punct, oferită de Dell Mobile Connect, astfel încât datele dvs. să nu fie niciodată expuse prin conexiuni la internet nesecurizate.

Transfer simplu: mutati rapid fotografiile, videoclipurile, muzica si documentele de pe PC-uri pe telefoane si viceversa, fără servicii de stocare de tip cloud complicate sau cabluri stânjenitoare.
 
DELL XPS 17 9700. Product type: Notebook, Form factor: Clamshell. Processor family: 10th gen Intel  Core  i7, Processor model: i7-10750H. Display diagonal: 43.2 cm (17"), Display resolution: 3840 x 2400 pixels, Touchscreen. Internal memory: 32 GB, Internal memory type: DDR4-SDRAM. Total storage capacity: 2000 GB, Storage media: SSD. On-board graphics adapter model: Intel  UHD Graphics, Discrete graphics adapter model: NVIDIA  GeForce  GTX 1650 Ti. Operating system installed: Windows 10 Pro. Product colour: Black, Platinum, Silver

 

Caracteristici


 • General
 • Producator:Dell
 • Cod produs:XPS9700I7T322NWP
 • Nume produs:XPS 17 9700

 • Monitor
 • Diagonala LCD:17 inch
 • Rezolutie:4K

 • Memorie
 • Memorie RAM:32 GB

 • Hard Disk
 • Tip Stocare:SSD
 • Capacitate SSD:2 TB

 • Placa video
 • Tip memorie video:Dedicata
 • Producator chipset video:NVIDIA
 • Familie placa video:GeForce GTX 1650 Ti

 • Software
 • Sistem de operare:Windows 10 Pro
Alte produse recomandate