DOCKING STATION LENOVO THINKPAD USB-C 40AS0090EU
Cod producator: 40AS0090EU
Cod intern: LN-600212

Acest produs nu mai face parte din oferta PCFun.

Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Elibereaza-ti creativitatea
De ce sa te multumesti cu putin, cand instrumentele potrivite te pot duce la nivelul urmator? Ca ThinkPad USB-C Dock Gen 2, urmatoarea generatie de solutii de andocare universale cu un singur cablu USB-C. Cu ajutorul acestuia, iti poti lua ramas bun de la limitari si te poti bucura de afisaje vii 4K sau de mai multe ecrane 1080p, incarcati notebook-ul, conectati periferice USB vechi, retele cu fir si incarcati-va rapid dispozitivele mobile.


FUNCTII PRINCIPALE:

O singura conexiune, fara limitari.
Ganditi-va la tot timpul pe care l-ati economisi daca ati putea conecta toate perifericele simultan, transferati datele USB fulgerator - viteze rapide de 10 Gbps si aveti acces la o conexiune de retea cu cablu stabila, fara stres.

4K de te lasa cu gura cascata sau ecrane multiple.
Zilele de in care erai limitat de capacitatile laptopului tau s-au terminat.  Acum puteti experimenta 4K viu pe un singur ecran sau puteti face multitasking, cu mai multe afisaje: ideal pentru a fi piesa centrala a spatiului de lucru. Controleaza-ti complet sistemele ThinkPad cu PXE Boot, System Wake-on-LAN. De asemenea, accepta trecerea adresei MAC ThinkPad prin dock. 
Dock-ul are capacitatea de a suporta DisplayPort 1.4 si HDMI 2.0 pentru 1 x 4K @ 60Hz, dar iesirea video reala depinde de iesirea sistemului.