GPS GARMIN DRIVESMART 55 LMT 5.5" EUROPE 010-02037-12
Cod producator: 010-02037-12
Cod intern:

1.076,58 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 24 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs 
Pentru soferii carora le plac aventurile noi in timpul calatoriilor, dispozitivul sat-nav Garmin DriveSmart 55 este cel mai bun tovaras de drum. Prevazut cu meniuri simple si harti usor de citit, Garmin DriveSmart 55 va permite sa vizualizati dintr-o privire indicatii viraj cu viraj, pe un afisaj tactil luminos de 5.5", de inalta rezolutie si cu margini foarte inguste. Include actualizari din trafic in timp real furnizate prin intermediul aplicatiei Drive™ si actualizari ale hartilor, precum si alerte utile pentru sofer, pentru a incuraja un sofat mai sigur.
 
 
Nu urati traficul. Evitati-l

Evitati in mod inteligent blocajele din trafic, ocolindu-le cu ajutorul alertelor oportune care va sugereaza rute alternative care va ajuta sa nu va apropiati de zonele de santier sau de accidentele survenite pe traseu. Informatiile serviciului de trafic in timp real sunt disponibile cand asociati dispozitivul cu telefonul.
 
 
Navigare activata vocal

Rostiti "OK, Garmin", dupa care dispozitivul sat-nav poate asculta comenzile vocale si poate naviga la destinatia la care doriti sa ajungeti.
 
 
Bucurati-va de calatorii rutiere mai bune cu TripAdvisor

Vizualizati evaluarile acordate de calatori in TripAdvisor hotelurilor, restaurantelor si punctelor de atractie situate pe ruta sau in apropierea punctului de destinatie.
 
 
Functia Wi-Fi va tine la curent cu informatiile de actualitate

Conectivitatea Wi-Fi incorporata va ajuta sa va mentineti cu usurinta hartile si software-ul la zi fara a fi necesara utilizarea unui computer.
 
 
Beneficiile tehnologiei Bluetooth®

Asociind dispozitivul Garmin DriveSmart 55 cu un smartphone compatibil, puteti beneficia de apeluri hands-free utilizand tehnologia wireless Bluetooth.
 
 
Accesati functii in timp real

Asociati acest dispozitiv inteligent sat-nav cu telefonul si descarcati aplicatia Garmin Drive™. Aceasta va ofera acces la informatii in timp real, inclusiv la serviciile de parcare in timp real, camere video de supraveghere, trafic in timp real si informatii meteorologice. Cand dispozitivul este conectat, mesajele text si alte notificari pe care le primiti pe telefon vor fi afisate in partea laterala a ecranului de navigare.
 
 
Magazine si restaurante noi

Acest dispozitiv sat-nav este furnizat reincarcat cu date Foursquare, ajutandu-va sa gasiti cu usurinta milioane de locuri noi sau care se bucura de popularitate.
 
 
Alerte pentru sofer: familiarizati-va cu imprejurimile

Pentru a incuraja un sofat mai sigur si atentia sporita la conditiile din jur, alertele pentru sofer va avertizeaza cand pe traseul dvs. urmeaza curbe stranse, modificari de viteza, camere video de supraveghere, intersectii la nivel si altele.
 
 
Garmin Real Directions™

Indicatiile usor de inteles, furnizate vocal viraj cu viraj, va ghideaza asemenea unui prieten, mentionand numele strazilor, numele magazinelor si reperele recognoscibile (de ex., "Viraj dreapta dupa cladirea rosie").
 
 
 
 
GPS GARMIN DRIVESMART 55 LMT 5.5" EUROPE, 010-02037-12, Multitactil, din sticlă, TFT HD color cu lumină de fundal albă, baterie cu litiu-ion reîncărcabilă, până la 1 oră, 1200 x 720 pixeli, card microSD™ (neinclus, 13,72 x 7,62 x 1,78 cm.