GPS GARMIN 7" DEZL 780 LMT-D FULL EU 1024 X 600 010-01855-10
Cod producator: 010-01855-10
Cod intern:

2.359,13 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 24 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


   
Navigator pentru camioane cu ecran mare cu GPS

- Navigator premium pentru camioane de 7” cu suport magnetic alimentat si actualizari de harti gratuite pe viata;
- Stabilirea de rute personalizate pentru dimensiunile, incarcatura si greutatea camionului, plus alerte pentru inaltimi de poduri, curbe stranse, pante abrupte si multe altele;
- Include informatii gratuite in timp real, despre trafic prin Trafic digital sau Smartphone Link si Servicii in timp real prin aplicatia gratuita Smartphone Link;
- Planificarea usoara a pauzelor cu notificari regulate plus un director de Servicii pentru camioane si remorci, care pot fi cautate dupa marca sau facilitati (de ex., „DKV” sau „dusuri”);
- Controlati dēzl™ 780 folosind vocea si beneficiati de apeluri hands-free prin Bluetooth®, notificari inteligente si Wi-Fi® integrat pentru actualizari usoare ale hartilor si ale software-ului fara a avea nevoie de un computer;
- Functia Dispecerat si Monitorizare permite dispecerilor sa trimita cu usurinta mesaje text si adrese soferilor si chiar sa le monitorizeze rutele de la inceput pana la destinatie.


Pentru soferii „Vehiculelor de bunuri mari” care isi doresc un navigator cu ecran mare adecvat, navigatorul nostru pentru camioane dēzl™ 780 LMT-D cu GPS cu ecranul sau tactil de 7” este tovarasul ideal de drum. In plus fata de hartile premium, navigarea controlata vocal si functiile avansate de conectivitate, acesta este livrat cu un suport magnetic alimentat pentru atasarea in siguranta si indepartare usoara atunci cand iesiti din cabina.
Ramaneti conectati, primiti alerte si mentineti traseul pentru cursele lungi cu dēzl™ 780 LMT-D.

Pentru a va ajuta sa profitati la maximum de afisajul sau cu rezolutie superioara, cu zoom prin atingere, dēzl™ 780 LMT-D este livrat preincarcat cu harti care includ de asemenea avertismente pentru rute referitoare la camioane — precum inaltimi de poduri, curbe stranse, pante abrupte si multe altele — pentru cele mai importante drumuri si autostrazi. Este suficient sa introduceti informatiile de profil ale vehiculului (personalizabile in functie de inaltime, greutate, lungime, latime si materiale periculoase) si veti gasi rutele preferate de soferii de camion si adecvate pentru dimensiunile, incarcatura si greutatea camionului.
   
Stabilire de rute personalizate pentru camioane
dēzl™ 780 contine harti detaliate ale Europei, care includ restrictii pentru camioane – precum inaltimea podurilor, curbele periculoase, limitele de greutate si multe altele – si informatii conexe pentru cele mai importante drumuri si sosele. Este suficient sa introduceti informatiile de profil ale vehiculului (personalizabile in functie de inaltime, greutate, lungime, latime si materiale periculoase) si veti gasi rutele preferate de soferii de camion si adecvate pentru dimensiunile, incarcatura si greutatea vehiculului. Pentru confort sporit, Profilul simplu de camion va permite sa schimbati usor dimensiunile remorcilor prin simpla apasare a unui buton.
     
   
Servicii gratuite in timp real
Ce se intampla pe drumul din fata? Smartphone Link este o aplicatie mobila gratuita care va conecteaza dispozitivul dēzl™ 780 cu smartphone-ul iPhone® sau Android™. Atunci cand este asociata, camera dēzl poate accesa informatii in timp real precum informatii din trafic, camere de supraveghere, informatii meteo si multe altele.
   
Utilizati comenzile vocale
Confortul navigarii activate vocal va permite sa controlati navigatorul pentru camioane dēzl™ 780 LMT-D cu comenzi vocale simple, astfel incat sa va puteti mentine mainile pe volan, in timp ce ochii raman concentrati in siguranta la drum.
   
Functia Wi-Fi integrata va tine la curent
Actualizarea hartilor si a software-ului este simpla, deoarece dēzl™ 780 beneficiaza de Wi-Fi integrat. Cand este disponibila o actualizare noua si sunteti conectat la o retea Wi-Fi, veti primi automat o notificare pe ecran. Apoi, pur si simplu utilizati butonul Wi-Fi de pe ecran pentru a va actualiza datele fara sa fie nevoie sa conectati dispozitivul dēzl la un computer. In cel mai scurt timp veti fi pregatit sa porniti iar la drum.
   
Beneficiile Bluetooth-ului
Sincronizati un smartphone sau o tableta activat(a) pentru Bluetooth cu dēzl™ 780 pentru apelare wireless prin microfonul sau difuzorul integrat al acestuia. Puneti telefonul in buzunar sau pe plansa de bord si beneficiati de apelurile hands-free fara a fi distrasi de la drum. Puteti, de asemenea, primi notificari inteligente personalizabile pentru apeluri, mesaje text, alerte din aplicatii si multe altele, care vor aparea chiar pe afisajul dvs. de navigatie.
   
Planificare usoara a pauzelor
Pentru a va simplifica calatoria pe drum, navigatorul pentru camioane dēzl™ 780 ofera o planificare usoara a pauzelor cu notificari regulate care va ajuta sa profitati la maximum de fiecare oprire. Localizati punctele de interes care ii intereseaza pe soferii profesionisti — precum alimente, combustibil, zone de odihna, dusuri, ATM-uri, Wi-Fi si multe altele. Puteti chiar cauta si filtra opririle pentru camioane in functie de facilitatile preferate, cum ar fi dusuri, statii de alimentare cu combustibil, Wi-Fi si spalatorii de camioane.
   
Jurnalul istoricului de service
dēzl™ 780 include, de asemenea, un Jurnal al istoricului de service, care va permite sa inregistrati datele si tipul de lucrari de service efectuate. Puteti monitoriza comod kilometrajul pneurilor, presiunea in pneuri, schimburile de ulei, schimburile de pneuri si altele.
   
Dispecerat si monitorizare
dēzl™ 780 este livrat preincarcat cu o solutie de monitorizare simpla a camionului care le permite operatorilor de flote sa monitorizeze cu usurinta soferii de camion si sa trimita comunicari, cum ar fi un mesaj text care contine o adresa de livrare. Soferul poate sa selecteze adresa din mesajul text si poate primi indrumari usoare pana la destinatie.
   
Navigati cu usurinta
In plus fata de hartile sale detaliate si ecranul mare care poate fi vizualizat cu usurinta din orice unghi al cabinei, dēzl™ 780 este livrat echipat cu difuzoare foarte puternice care ofera instructiuni vocale pas cu pas pe care le puteti auzi tare si clar, chiar si cu zgomotele de pe drum.
Un planificator integrat de calatorii permite crearea de trasee cu opriri multiple, precum si planificarea si salvarea curselor ulterioare. De asemenea, exista Definirea usoara a traseelor, care va permite sa adaugati un punct pe harta prin simpla atingere a ecranului, astfel incat sa puteti regla traseul dvs. pentru a include drumurile, orasele sau locatiile preferate.

In timp ce conduceti, Ghidarea pe banda activa asigura indicatii vocale si sageti intens colorate pe afisaj, pentru a indica banda potrivita pentru urmatorul viraj sau urmatoarea iesire. Vizualizarea in intregime color a intersectiilor photoReal afiseaza o grafica realista a intersectiilor viitoare pentru a facilita navigarea prin acestea. In plus, vizualizarea BirdsEye a intersectiilor ofera o imagine detaliata a intersectiilor de pe sosele, cu imagini de sus, ca si cum ar fi deasupra capului. Ecranul de navigare al dispozitivului dēzl afiseaza, de asemenea, viteza curenta, drumul sau strada pe care conduceti si ora de sosire estimata la destinatie.
 
GPS Garmin 7", DEZL 780 LMT-D, FULL EU, 1024 x 600 resolution, 6.95" super wide view IPS, color TFT, with on-cell capacitive touch panel, Dispozitiv pentru camioane, Picture Viewer, Trip Computer (odometer, timers, average maximum speeds), World clock, Calculator, Bluetooth® wireless technology, Storage and Power Capacity: 16 GB; Battery 820 mAh, Data cards: 1 memory card slot, Includes lifetime map updates, Garmin Real Directions™ landmark guidance, Voice-activated navigation, Free live traffic and weather with Smartphone Link app, Specialised truck routing, Weight: 437 g, Dimensions: 19.9 x 12.2 x 2.4 cm