VIDEO RECORDER GARMIN CAMERA AUTO DVR GARMIN DASHCAM MINI 2 010-02504-10
Cod producator: 010-02504-10
Cod intern: GM-380007

847,51 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 24 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


 
CAMERA VIDEO MICA, PROTECTIE IMENSA
 
Oferind un camp vizual amplu de 140 de grade care capteaza si salveaza detalii importante in videoclipuri HD 1080p, intru-un format de dimensiunea unei chei de masina, cu control vocal, Garmin Dash Cam Mini 2 are tot ce iti trebuie.
 
Beneficii
  • Fara videoclipuri neclare. Inregistreaza videoclipuri HD 1080p cu un camp vizual de 140 de grade.
  • Daca apar incidente, videoclipul salvat va fi incarcat automat in aplicatia online Vault securizata.
  • Controlul vocal face totul mai usor prin comenzi vocale hands-free.
  • Monitorizarea Live View iti permite sa verifici masina de la distanta, de pe telefon.
  • Functia Parking Guard te alerteaza in cazul incidentelor, atunci cand vehiculul este parcat.
  • Nu mai trebuie sa alegi. USB-ul dublu inseamna ca poti conecta telefonul si camera de bord in acelasi timp.
 
VIDEOCLIPURI HD CLARE
Cu videoclipuri HD 1080p, obiectiv de 140 de grade si optica HDR Garmin Clarity™, vei putea inregistra videoclipuri clare cu detaliile importante, zi si noapte.
DETECTIE INCIDENTE
Cand se detecteaza un incident, aceasta camera salveaza automat videoclipul inainte, in timpul si dupa ce are loc incidentul, pentru a ajuta la inregistrarea completa a evenimentului.
 
 
MICA SI DISCRETA
Avand dimensiunea unei chei de masina, aceasta camera video de bord este remarcabil de compacta. De asemenea, designul discret ofera doua optiuni de alimentare prin cablu, cu cablare pe deasupra sau pe dedesubt, pentru o instalare curata si discreta.
 
 
INREGISTRARE AUTOMATA
Odata conectata la sursa de alimentare a vehiculului tau, camera inregistreaza continuu, asa ca o poti seta si poti uita de ea.
 
 
CONTROL VOCAL
Ramai cu mainile pe volan si utilizeaza comenzi vocale pentru a instrui camera sa salveze un videoclip, sa porneasca si sa opreasca inregistrarea audio, sa faca fotografii stabile si multe altele. Disponibil in engleza, germana, franceza, spaniola, italiana si suedeza.
 
 
STOCARE IN VAULT
Videoclipurile salvate sunt stocate in siguranta, online, in Vault si pot fi accesate folosind aplicatia  pe smartphone-ul compatibil. Cu o conexiune Wi-Fi® activa, partajeaza videoclipuri cu alte persoane, prin trimiterea unui link si a unui cod de acces.
 
 
PLANURI DE STOCARE
Fiecare videoclip este salvat online in Vault timp de 24 de ore de la incarcare. De asemenea, Garmin ofera planuri de stocare prelungita prin abonamente platite.
 
 
LIVE VIEW
Foloseste aplicatia Garmin Drive pe smartphone-ul compatibil atunci cand esti departe de masina parcata, pentru a accesa camera video de la distanta pentru monitorizare in timp real Live View de oriunde. Acest lucru necesita o conexiune Wi-Fi activa si o sursa de alimentare permanenta; unele vehicule vor avea nevoie de cablu de alimentare permanenta (comercializat separat).
 
 
PARKING GUARD
Aceasta functie monitorizeaza activitatea din jurul vehiculului parcat, iar in cazul in care detecteaza un incident, te alerteaza automat prin notificari sub forma de videoclipuri, prin aplicatia Garmin Drive de pe smartphone-ul compatibil. Necesita o conexiune Wi-Fi activa si o sursa de alimentare permanenta folosind un cablu de alimentare permanenta  (comercializat separat).
 
 
DESIGN DURABIL
Aceasta camera de bord este creata pentru a rezista celor mai dure medii din vehicul, inclusiv lumina directa a soarelui si temperaturi ridicate.
 
 
PORT USB SUPLIMENTAR
Nu vei fi nevoit sa alegi intre a alimenta camera de bord sau a-ti mentine telefonul incarcat. Incarcatorul inclus are un port USB suplimentar, pentru a le putea face pe ambele.
 
 
NECESITA CARD DE MEMORIE
Aceasta camera de bord necesita un card microSD™ de cel putin 8 GB, clasa 10 sau mai rapid (nu este inclus).
 
 
VIZUALIZEAZA SI PARTAJEAZA VIDEOCLIPURI
Cu o conexiune Wi-Fi activa, partajeaza videoclipuri cu alte persoane, prin trimiterea unui link si a unui cod de acces. Acceseaza videoclipurile salvate online si in siguranta in Vault, folosind aplicatia Garmin Drive pe smartphone-ul compatibil.
 
 
INCRONIZARE VIDEO CU CAMERA DE BORD
Aplicatia Garmin Drive poate controla si reda videoclipuri sincronizate cu pana la patru camere de bord Garmin (comercializate separat) montate in vehicul pentru a inregistra videoclipuri din unghiuri multiple.