CAR VIDEO RECORDER GARMIN DASHCAM 66 GPS WW 010-02231-15
Cod producator: 010-02231-15
Cod intern:

1.032,09 Lei

Stoc epuizat
Garantie persoane fizice: 24 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021)9916
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Camera de bord compacta si discreta, cu unghi panoramic si rezolutie QHD 1440p

 

  • Campul de vizualizare panoramic de 180 de grade captureaza imagini video QHD 1440p imbunatatite;
  • Inregistreaza si salveaza automat imagini video cu accidentele survenite;
  • Functia de sincronizare automata a camerei de bord va permite sa controlati si sa redati inregistrari video de pe un numar de pana la patru camere pe smartphone-ul dvs. utilizand aplicatia Garmin Drive™;
  • Controlul vocal va permite sa salvati cu usurinta o inregistrare video sau o imagine ori sa porniti/opriti inregistrarea audio sau functia de inregistrare video Travelapse™;
  • Printre alertele pentru sofer se numar avertizarea asupra coliziuni din fata si de parasire a benzii;

 

 

 
   
Controlati cu ajutorul vocii

Controlati camera de bord cu ajutorul comenzilor vocale. Este suficient sa rostiti "OK, Garmin" pentru a salva un videoclip sau o fotografie ori pentru a porni/opri inregistrarea audio sau functia de inregistrare video Travelapse.
   

Capturati scena din fata dumneavoastra


Cu un camp de vizualizare panoramic de 180 de grade, aceasta surprinde mediul inconjurator, inclusiv traficul din intersectii, si include date detaliate privind ora si localizarea GPS, aratand cu exactitate unde si cand au avut loc evenimentele. Inregistreaza non-stop in bucla continua, salvand orice accident care survine. Redati inregistrarea video direct pe afisajul camerei de bord – sau vizualizati-o pe telefon utilizand aplicatia Garmin Drive.

   

Sincronizare automata a camerelor de bord


Sincronizarea automata a camerelor de bord conecteaza wireless pana la patru camere de bord Garmin aflate in partea din fata, in partea din spate si pe partile laterale ale autovehiculului dvs., pentru a asigura o acoperire practic completa, de 360°. Daca salvati o inregistrare video pe una din camerele de bord, aceasta va fi salvata si pe celelalte camere. Utilizati aplicatia Garmin Drive de pe smartphone-ul dvs. pentru a crea un videoclip de tip "imagine in imagine" pe baza oricaror doua perspective simultane. Aceasta va ajuta sa partajati cu usurinta inregistrarile video cu prietenii, agentiile de asigurari sau autoritatile juridice.

   
Conduceti cu vigilenta sporita

Alertele pentru soferi va ajuta sa urmariti autovehiculele din jurul dvs. Alertele privind coliziunea frontala si parasirea benzii.

   
Partajati traseul calatoriei dvs. cu Travelapse

Functia Travelapse ofera o modalitate usoara si distractiva de inregistrare si partajare a aventurilor, prin comprimarea orelor de condus in minute de atractii principale.
   
Suport USB suplimentar
Adaptor de alimentare USB dublu inclus va permite sa incarcati telefoane sau alte accesorii in timp ce alimentati camera de bord. Cablul de alimentare include doua optiuni de directionare a cablului: in sus (4 m) sau in jos (1,5 m).
   
Protectie pe durata parcarii
Modul Parcare monitorizeaza imprejurimile autoturismului dvs. cat timp acesta este parcat si motorul nu este pornit. Camera incepe sa inregistreze automat daca este detectata miscare.
   
Bluetooth® si Wi-Fi® incorporate
Functiile Bluetooth si Wi-Fi incorporate va ajuta sa vizualizati, editati si partajati wireless si cu usurinta fisierele media capturate, in aplicatia Garmin Drive.

 

 
Camera auto DVR Garmin DashCam 66, GPS, WW, Frame rate: up to 60 FPS, Battery life: up to 30 minutes, Tip afisaj: LCD TFT QVGA color, Rezolutia camerei: 1440p, Camp visual: 180 de grade, Dash Cam auto sync: yes, Garmin drive app.